Schoolteam

2019 2020

Contact

3


Heistraat 255, 2610 Wilrijk
Tel.: 03/828.25.87
GSM: 0488/ 87 59 18
Mail: directie@rozenkransschool.be

Examencommissie2020
4AED
twitter 5

Kalender

Juli 2020
M D W D V Z Z
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Algemeen

Bij het einde van het schooljaar:

school out 1020x510

Het was een bijzonder schooljaar, dat kunnen we wel zeggen... Een jaar waarin we voor onverwachte uitdagingen kwamen te staan. Uitdagingen die de Rozenkransschoolgemeenschap met een hoge dosis solidariteit, doorzettingsvermogen en teamwork aanging. Dank je wel allemaal, ouders, leerlingen en leerkrachten voor die inzet, dag na dag. Geniet met volle teugen van een welverdiende vakantie! Volg GIMME, registreer gratis en blijf op de hoogte van de laatste Rozenkransschoolberichten! (zie linkerzijbalk voor registratie)

Verrassing oudercomité einde schooljaar én kunstwerk Rozenkransschool (impuls O.C.)

IMG 20200630 WA0000

 

Einde schooljaar... Ons oudercomité heeft dan altijd een verrassing in petto! Ook dit jaar is/was het niet anders. Alle klassen maakten onder hun impuls een prachtig kunstwerk dat nog lang te bewonderen zal zijn in de trapzaal aan de schoolbel. Als verrassingsafscheidsgeschenkje kreeg elk kind een ijsje (eventueel aangepast aan allergieën en intoleranties)! Bedankt oudercomité! Prettige vakantie!

Rozenkransschool verwelkomt de zesdeklassers... Lees in de krant GVA

krant
 
WILRIJK - Veel scholen hebben vrijdagochtend weer leerlingen verwelkomd op een proefdraaidag. In de Rozenkransschool in de Wilrijkse Heistraat mochten die van het zesde leerjaar eindelijk terug de schoolpoort door. De kinderen waren onverdeeld enthousiast. “Blij dat ik mijn vrienden terug kan zien”, klonk het. Maar een normale schooldag moesten ze zeker niet verwachten.

“Heel blij dat ik mijn vriendinnen terug kan zien”, zegt Nona Thomaes (12) aan de schoolpoort. Het is nog wat onwennig, alsof het 1 september is, maar de pretoogjes verschijnen en ze zwaait wanneer ze een klasgenoot ziet aankomen. Lees meer in GVA!

Voorzichtige heropstart...

Cover zonder titel

 

Vrijdag 15 mei zijn we voorzichtig terug opgestart met onze zesdeklassers, met alle nodig maatregelen om dit veilig te kunnen doen, wel te verstaan. Volgende week komen 1 en 2 aan de beurt. Alle communicatie blijft verder verlopen via GIMME. #blijfveilig

Richtlijnen coronavirus update (4) i.v.m. communicatie (17/03)

update 05f

Beste ouders - Om ervoor te zorgen dat we deze weken op een correcte manier met jullie kunnen communiceren, zouden we willen vragen om te controleren of de klassen van uw kinderen juist staan aangeduid. Daarvoor moet u op computer nog een keer inloggen op gimme.be. Dan ziet u links KANALEN BEHEREN OF KANALEN TOEVOEGEN. Klik dit open en er verschijnt een lijst met alle mogelijke kanalen van de school. Klik zeker de kanalen van de klassen van uw kinderen aan.

Algemene berichten worden naar iedereen verstuurd. Klasberichten worden naar die specifieke klas gestuurd. We hebben gemerkt dat er ouders zijn die nog aangemeld staan bij hun vorige klas. Dit moet u doen bij het begin van elk schooljaar. (vorige klas uitklikken en de nieuwe aanklikken) - Guy Verstappen

Richtlijnen coronavirus update (3) (15/03)

update 05f

Beste ouders, we voorzien morgen opvang voor gezonde kinderen van wie de ouders geen opvang kunnen voorzien. Als u zelf kan instaan voor de opvang van uw kinderen zonder daarbij beroep te moeten doen op grootouders, rekenen wij op u om dat ook echt te doen. Alleen zo kunnen we allemaal samen de snelle verspreiding van het virus proberen in te dijken.
We voorzien ook voor- en naschoolse opvang vanaf half 8 tot kwart voor 6. (enkel voor wie dit echt nodig heeft!)
We communiceren morgen of dinsdag een systeem om aan te melden, zodat we kunnen inschatten wie er zal zijn.
We proberen ons digitaal leerplatform Bingel zo optimaal mogelijk te laten gebruiken. Zo kunnen we onze kinderen digitaal leerkansen bieden. Op school is enkel minimale opvang voorzien. Op school komen de volgende weken geen externen: geen logo, geen kine,... Al deze maatregelen zijn van vandaag (15/03) en worden dagelijks geëvalueerd en bijgestuurd. We houden jullie via GIMME en de website op de hoogte.

Guy Verstappen - Voor het schoolteam Rozenkrans  directeur Rozenkransschool, Heistraat 255 - 2610 Wilrijk, Tel. 03 8 28 25 87 - GSM 0488 87 59 18 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.